meta name = “viewport” content = “width = device-width, initial-scale = 1.0”
Maand vol hoogtepunten (deel 2)

Mia dacht: “Eindelijk tijd voor hap-pa-hap.” Helaas voor Mia, maar ze mocht eerst nog een keer die apport-oefening overdoen. Ik gooide het blok opnieuw in de bladeren. Ditmaal zag ze het blok duidelijk liggen, maar toen ik haar stuurde rende ze ondeugend naar mijn tas en keek me met hongerige ogen aan. En dus deden we het nogmaals. Deze keer probeerde ze bij anderen eten te krijgen. Bij de derde poging wist ze zeker dat ik het meende en rende ze in volle vaart richting apporteerblok en net zo hard ermee terug.

Nu had ze haar beloning meer dan verdiend en vlogen de kippenhartjes om d’r oren. In de tussenstand bleken we op een 3e plaats te staan.

maand-vol-hoogtepunten-004
maand-vol-hoogtepunten-005

Na een korte pauze gingen we al weer verder met de blijf-oefeningen van de 2e manche. Daar werd door Mia de eerste nul gescoord in de zit-blijfoefening. Blijkbaar was de pauze niet lang genoeg geweest, want ze ging na 10 seconden al liggen. Ik had nog de hoop dat de keurmeesters dit - gezien haar korte pootjes - over het hoofd zouden zien, maar het gras was niet hoog genoeg.
Helemaal aan het einde van de middag waren we aan de beurt voor het vervolg van de 2e manche. We begonnen weer met het apporteren op de plek met bladeren. Ditmaal was het geen probleem en bracht ze vlot het blok terug. Ook de andere oefeningen gingen prima en met wat kleine aftrekpuntjes liep ze wederom een goed parcours.

Zelfs tot in het laatste, lange volgparcours liet ze zich niet afleiden door alle toeschouwers aan de kant van de ring. Blijkbaar is Mia gek op al die belangstelling (van wie zou ze dat toch hebben ☺).

Mia is uiteindelijk van de 18 als beste geselecteerde deelnemers en als enige in haar ras op een verdiende 7e plaats geëindigd. We zijn dan ook heel erg trots op haar. Ter afsluiting zijn we met z’n allen bij de McDonald’s gaan eten waar Mia - tot groot vermaak van iedereen - heeft gesmuld van haar eigen kindermenu.

Wij danken alle trouwe supporters voor een leuke en gezellige dag en in het bijzonder Jannemieke Termeer voor het maken van de mooie foto’s. 

maand-vol-hoogtepunten-006

AI Website Builder